Referanser

Skriv en referanse

 
 
 
 
 
 
.
13 referanser.
Jorunn Tyssø Jorunn Tyssø skrev på 17. mai 2020 kl 23:45
Tusen takk for nydelig utført arbeid og for svært hyggelig og fin prosess! Vi prøvde noe nytt begge to: ombrukt teglstein som flis på gulv murt med kalkmørtel. Fordelene viste seg å være mange: - gulvet ble nydelig med spill i naturlig patina og materialitet - kalkmørtelen gjør det fullstendig ombrukbart - Vi har spart miljøet for både klimautslipp, avfall og råvareuttak Vi sees!
Andreas Andreas skrev på 31. august 2018 kl 09:03
Kommer til å anbefalere dere videre innen mur og puss. Hilsen Andreas
Knut Lutnæs Knut Lutnæs skrev på 20. august 2018 kl 14:54
Murmester Andersen ble engasjert til å sette inn to kjellervinduer. Vi hadde god dialog for å finne best mulig løsning i forkant, og vi opplevde Murmester Andersen som kompetente og gode rådgivere. Arbeidet inkluderte betydelig graving og tilrettelegging. Arbeidet ble utført raskt og effektivt, nøyaktig og pent både utendørs og innendørs og til avtalt pris. Jeg kan absolutt anbefale Murmester Anderesen og vil definitivt benytte dem ved en senere anledning.
Christian Plesner Christian Plesner skrev på 27. november 2017 kl 17:22
Murmester Andersen AS gjorde en meget solid jobb i forbindelse med vårt ombyggingsprosjekt i Pilestredet 7 i Oslo. Fjerning av tykke bærevegger med store lastvekter ble gjort raskt, effektivt og forsvarlig. Behagelige samarbeidspartnere som holdt hva de lovet. Vi vil gjerne benytte dem igjen.
Jens Jens skrev på 13. oktober 2017 kl 15:58
Dette er flinke folk. De sagde ut et kjellervindu hos oss - gjorde pent arbeid, kom til tida og gjorde som avtalt. Godt nettverk av andre håndverkere som gjorde at også rørleggingen ble ivaretatt.
Henrik Henrik skrev på 4. juni 2017 kl 14:51
Anbefales!!! Mvh Henrik
Peder Friis Peder Friis skrev på 18. november 2016 kl 15:32
Jeg kan anbefalke PerMurer på det sterkeste. Kom til avtalt tid, ryddige, vennlige og effektive. Meget bra utført arbeid ihht til tid og pris.
Kjellfrid Holte Kjellfrid Holte skrev på 30. oktober 2016 kl 08:33
Jeg hadde kjøpt ny peisovn og trengte hjelp til å installere den. Dette innebar også nytt hull i pipa og gjenmuring av det gamle. Jobben ble gjort profesjonelt og til en akseptabel pris. Jeg anbefaler Murmester Per Andersen AS på det varmeste og kommer til å kontakte firmaet igjen dersom jeg skulle trenger å få utført murerarbeide.
Håvard Hunstad Håvard Hunstad skrev på 5. november 2015 kl 17:44
Ville lage gjsterom i kjeller og trengte større vindu samt lysgrav. Rask og god kontakt, prisliste fra første mail, veldig fint når man vurderer forskjellige. Kom til avtalt tid og har gjort en flott jobb, profesjonelt utført og til avtalt pris. Vil bruke dem ved neste anledning.
Sonja Thoresen Sonja Thoresen skrev på 12. oktober 2015 kl 18:36
Takk for flott arbeid. Vår nye garasje er ferdig med skråtak og automatisk portåpner. Vi fikk tillit til murmester Andersen for et par år siden da vi måtte forsterke skorsteinen vår innvendig. Da feieren kom, var han veldig fornøyd med arbeidet. For et år siden bestemte vi oss for å rive den gamle garasjen fra 1948 - som "lekket" murpuss fra tak og vegger.Siden den var bygget inn i skråningen bak huset, fant vi ut at vi måtte ha muret garasje, som den gamle. Nå er garasjen , for to biler, ferdog og tatt i bruk. Med flislagt gulv er den pen innvendig - og kan brukes som festlokale, om nødvendig.
Audun Blegen Audun Blegen skrev på 29. juni 2015 kl 20:54
Et bra førsteinntrykk på hjemmesiden, raskt svar med tilbud på Mail, pent og profft utført jobb. Regning tilsendt på Mail et også et pluss for meg. Kan trygt gi min beste anbefaling.
Svea haarvig, Oslo Svea haarvig, Oslo skrev på 14. juni 2014 kl 14:02
Montering av Aduro Peisovn. Jeg tok kontakt med mange forskjellige firmaer, og fant ut underveis at det er mange useriøse tilbydere. Murmester Andersen A/S, v. Øivind Andersen, ga et solid inntrykk så jeg valgte å satse på dette firmaet. Det var grei pris og fin kommunikasjon underveis. De kom som avtalt, utførte jobben profesjonelt, ryddet opp etter seg og etterlot et prima arbeid og inntrykk. Min varmeste anbefaling. Dette firmaet vil jeg benytte ved en senere anledning. Mvh. Svea Haarvig
Martin Berg-Jensen Martin Berg-Jensen skrev på 23. mars 2014 kl 11:22
Jeg brukte murmester Andersen til installering av branndører i fyrrom, og utbedringsarbeider i peis. Samarbeidet gikk veldig greit fra starten av, og arbeidet som ble utført var har høy kvalitet. Prisene var, så vidt jeg kunne se, konkurransedyktige. Er veldig fornøyd med resultatet og anbefaler dem gjerne videre etter erfaringen.

Har du behov for våre tjenester?

Ta kontakt i dag for en hyggelig og uforpliktende prat!